BKK THAI AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 371 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BKK Thai Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:17 Lekker eten! Zou na 45 min bezorgd worden maar dat werd bijna 2 uur.
26 nov 2022 om 23:50 45 min wachten, werd 2,5 uur wachten. We zijn het maar zelf op gaan halen. Ik liet me even snel afzetten zonder jas. Hebben ze mij buiten nog eens 15 min extra in de kou laten staan, héél asociaal. Eten was wel goed, maar ik bestel hier nóóit meer!
26 nov 2022 om 21:04 Na 2 uur!! wachten is nog steeds mijn bestelling niet bezorgd. Het restaurant is telefonisch totaal niet bereikbaar. Ik wil mijn geld terug.
26 nov 2022 om 20:56 Meer dan 2 uur later en nog steeds niks gehad
26 nov 2022 om 19:54 Duurde even en de bezorger had moeite met het huisnummer waardoor het not langer duurde. Maar het eten is echt top en kwam warm aan. Werkelijk keurig verpakt Dus ik kom zeker terug
26 nov 2022 om 19:36 Bezorging in 30 min en dat op een zaterdag, complimenten! Eten was heerlijk qua smaak, alleen de rijst was al best koud geworden en de aardappels die in de curry zaten naar mijn mening te hard. Maar nogmaals, smaak was top!
26 nov 2022 om 9:00 Netjes op tijd klaar om af te halen en prima kwaliteit eten !
25 nov 2022 om 20:04 2e keer dat ik dit doorgeef: bakje met saus zit tot aan de deksel vol. Opscheplepel erin, en bakje stroomt over. Deksel, aanrecht, bakje onder het sausbakje...alles bij openen bestelling onder de saus...dus voordat je zelfs de lepel erin doet.
20 nov 2022 om 20:03 Helaas 1,5 uur later koude viskoekjes zonder chilisaus. Gebeld, kreeg alleen antwoord tja t is druk. Laatste keer
20 nov 2022 om 10:11 Bestelling kwam 30 mins na de maximale aangegeven levertijd, pas na 1h 25m ipv 55 mins. Eten was wel goed warm en lekker, dus zonde!
20 nov 2022 om 10:06 Heerlijke masaman curry, porties mogen van mij wel wat groter. Satey was heerlijk pittig. Een aanrader.
19 nov 2022 om 21:21 Het zou om 19.15 bezorgd worden, was 19.50. Bleek er maar 1 maaltijd in te zitten ipv van 2. 5x gebeld naar Bkk,, werd niet opgenomen! Nu een mail gestuurd naar thuisbezorgd! Heel jammer dit...